Trenger litt hjelp her til et vedlegg vi skal skrive

Velkommen til LykkeligeBarn's åpne forum.

Forumet er åpent for alle.
Vil man ha skrivetilgang må man registrere seg.
Foreldre, pedagoger, lærere og andre kan delta i diskusjonene. Husk at eventuelle svar fra foreningens medlemmer står for deres egen regning, og ikke nødvendigvis gjenspeiler foreningens meninger.

Vi håper forumet kan gi en gjensidig innsikt i hvordan det er å ha med barn med særlige forutsetninger (bmsf) å gjøre.

Det er nå utført en rekke endringer på sikkerheten på forumet.
- recaptcha er aktivert for godkjenning av registrering
- Det er aktivert Spambot med IP sjekk fra kjente adresser.
- Man må nå validere registrering av ny bruker med epost som blir sendt til oppgitt epost før tilgang blir gitt.

Moderators: Moderatorer, Foreldrekontakt

Post Reply
floken
Posts: 129
Joined: Thu 04. Oct, 2007 4:13

Trenger litt hjelp her til et vedlegg vi skal skrive

Post by floken » Sat 20. Dec, 2008 9:33

Gjelder svarskjema for skoleplass (1.klasse). Ser det er anledning til å legge ved opplysninger 'som har betydning for barnets skolegang'. Tenkte vi her skulle nevne at barnet vil trenge tilrettelegging og oppfølging, og at vi allerede er i dialog med rektor og ppt. (Blant annet med tanke på vurdering om barnet bør begynne rett i 2.klasse).

Noen tips til hva vi skal skrive i vedlegget? Bør vi her nevne eksempler på at barnet ligger langt fremme osv.? Hva trekker man i så fall frem?

Med dårlig erfaring i fra barnehagen, ønsker vi å heller være føre var enn ettersnar når det gjelder disse tingene. Så barnet allerede første skoledag blir møtt med forståelse og tilrettelegging. Men, hva skriver vi da? Synes sånt her er vanskelig. Føler meg så uerfaren...

PIA
Medlem
Posts: 214
Joined: Thu 13. Sep, 2007 6:38

Re: Trenger litt hjelp her til et vedlegg vi skal skrive

Post by PIA » Sun 21. Dec, 2008 7:41

det burde være ppt som skriver dette og som legger tilrette. de skal komme med et forslag. det hjelper bare lite hvis du skriver hva barnet ditt er flink til. husk at barnet utvikler seg jo også hele tiden og hb barn pleier å holde et høyere tempo her. har du en lærer som viser interesse, så lønner det seg å "fore" den med info om hb og oppdatere den stadig vekk angående utviklingen til barnet. for den som vet lite om dette temaet er det nesten umulig til å tro at det er mulig å utvikle seg så raskt og ulikt til aldersgruppen (for eks.: 6år emosjonalt og samtidig 11år mentalt).
søk og hold god kontakt med lærer og rektor.
lykke til!!!
pia

floken
Posts: 129
Joined: Thu 04. Oct, 2007 4:13

Re: Trenger litt hjelp her til et vedlegg vi skal skrive

Post by floken » Mon 22. Dec, 2008 9:45

Kanskje vi i første omgang bare skal nevne at vi er i dialog med rektor og ppt i forhold til tilrettelegging da barnet ligger langt fremme i sin utvikling? (Kan dette være en dugelig formulering?) Og ikke si noe mer utover det? Så tar vi det grundigere etterhvert?

Post Reply